Predstavitev

Podjetje DA-TA s.p. se že od leta 2009 ukvarja s prodajo kave na slovenskem tržišču. Od leta 2017 tržimo blagovno znamko Borbone, katera je doma iz Neaplja. Borbone je dužinsko podjetje, ki se že več kot 20 let ukvarja s kavo in ustvarja ljubezen in strast do kave in do svojega ozemlja ter pridobiva nove tehnologije za ustvarjanje novega izdelka.

Skrivnost uspeha kave Borbone je v skrbni izbiri surovin, v avtomatiziranem nadzorovanem proizvodnem procesu, ki je 24h na dan in v nenehni projekciji za prihodnost. Notranji sistem vodenja kakovosti revidirajo zunanji certifikacijski organi. Njihova tehnična ekipa preverja in jamči za proizvodnjo izdelkov in embalaže, kar zagotavlja varnost hrane.

Zakaj KAVA BORBONE?

  • Zagotavljajo kakovost in varnost hrane v celotnem proizvodnem procesu z naprednimi in in integriranimi sistemi vodenja, pridobili so certifikat ISO 9001 in IFS (Food Standard),
  • Prvi so na trg lansirali 100% kompostiranje stisnjenk. Stisnjenka ima certifikat CiC (Consorzio Compostatori Italiani), ki je dodatno jamstvo za trajnostno kakovost.
  • Veliko pozornost namenjajo embalaži. Papir in karton, ki ga uporabljajo sta certificirana s strani mednarodne nevladne organizacije FSC (Forest Stewardship Cuncil), ki zagotavlja, da je izdelek narejen iz surovin, ki izvirajo iz pravilno upravljanih in recikliranih gozdov.